Първоначално публикувано от Бобби
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сервизът на Румен
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеИ какъв е подаръкът та и аз да мина? Па и имам и бутилка вино от теб дет все не сия взимам
---------- Post added at 21:25 ---------- Previous post was at 21:20 ----------
п.п....при авто механик се ходи, не да взимаш, а да даваш....и на много други места е така, ама още не си узрял....и евентуално, ако ти направят жест....това вече е уважение.....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеМного любопитен си, ей така момчето ми направи подарък за новата кола.......ти нещо правиш ли без пари...?...а за бутилката, явно си срамежлив....що трябва да минаваш през Румен...?...ако аз ти я дължа ела при мен...
п.п....при авто механик се ходи, не да взимаш, а да даваш....и на много други места е така, ама още не си узрял....и евентуално, ако ти направят жест....това вече е уважение.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеМного любопитен си, ей така момчето ми направи подарък за новата кола.......ти нещо правиш ли без пари...?...а за бутилката, явно си срамежлив....що трябва да минаваш през Румен...?...ако аз ти я дължа ела при мен...
п.п....при авто механик се ходи, не да взимаш, а да даваш....и на много други места е така, ама още не си узрял....и евентуално, ако ти направят жест....това вече е уважение.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеОу, ти зи забравил??? Ще видя дали пазя личните съобщения)).....а не бля, бля.......
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеА бе пич, не съм забравил...ни най малко....ама не четеш постовете ми, или караш по енерция..... аз съм човека, който ти е обещал бутилка вино, ама ти тръгна в друга посока....ела при мен, нямаш грижи...)).....а не бля, бля.......
Comment
Comment